Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM)

0
0
İşletme ID:183722

Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma

Firma Hakkında

Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM) Firmamız Kastamonu şehrinde Kastamonu ilçesinde Merkez, Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü, Mühendislik mimarlık Fakültesi, 37200 Kastamonu adresinde bulunmaktadır.

Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM) Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM) Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM) firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kastamonu Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUZEM) firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1712 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Merkez, Kastamonu Üniversitesi Kuzeykent Kampüsü, Mühendislik mimarlık Fakültesi, 37200 KastamonuKastamonu / Kastamonu

Seo-Banner