Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY)

0
0
İşletme ID:23864

Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY)

Firma Hakkında

Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY) Firmamız Kırklareli şehrinde Pehlivanköy ilçesinde manastır mevkii kıyıköy 39600 Vize/Kırklareli<br>39600 adresinde bulunmaktadır.

Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY) Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY) Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY) firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Carpe Diem çadır kamp ve piknik alanı(KIYIKÖY) firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 14 Ocak 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 742 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mesut uzun
15 Mart 2021 11:03:40

Fake hesaplarla insanları veya mekanları karalamayin mekan orada anlatılan hiç bir şey doğru değil Kıyıköy de onlarca kamp alanı varken insanlar sizce neden carpe diem i tercih ediyorlar Kıyıköy un her zaman en çok rağbet gören kamp alanı carpe diem dir


64x64
Burak Faal
25 Ağustos 2020 19:02:09

Carpe Diem - Gelme Diyem.... SAKIN Buraya gelip kafa dinleyeyim, kuş sesleriyle uyanayım, temiz olsun, sessiz olsun, arkadaşlarla başbaşa vakit geçireyim, ailemle birlikte vakit geçireyim diye düşünüyorsanız, büyük bir yanılgı içindesiniz söyleyeyim. Siz oraya girerek akşam 21:00dan sonra DEĞİŞEN kamp sahiplerinin işkencelerine maruz kalacaksınız. Arkadaşlar asıl yanılgı kampa girerken başlıyor, bakıyorsunuz dere kenarı güzel, ağaç altı kurulurum diyorsunuz güzel, iskelesi var fotoğraf çekinirim diyorsunuz güzel, lavabo ve tuvalet var güzel, kamp sahipleri de güzel karşılıyor, konaklamamam için sebep yok diyorsunuz, haklı olarak. Bizde 3 arkadaş öyle düşündük ve 23.08.2020 Pazar akşam üzeri kelle başı 25 TL vererek girişimizi yaptık. Arkadaşlar tuvalet ve duşlar felaket, önündeki tahtaların ayakları kırılmış, bastıkça çöküyor tuvalet veya duşun içine kendinizi zor atıyorsunuz, eee girince de keskin bir koku ve pislik içinde gördüğünüz tuvaletten kendinizi dışarı zor atıyorsunuz. Ortak alan diye bahsettikleri iskeleyi birileri esir almış katiyen kimseyi oturtturmuyorlar, izin alarak fotoğraf çekiniyorsunuz, rahatsız olur gözlerle size bakıyorlar. Kurduk çadırımızı yerleştik sandalyelerimize oturduk vesselam, saat 20:00 da başladı düğün, evet evet kamp sahiplerinin düğünü varmış o akşam bangır bangır müzik, konuştuğumuzu duyamıyoruz, dedik o zaman kalkıp oynayalım, sağolsun düğün sahipleri gece 01:30 a kadar müziksiz bırakmadılar. Yorulduk haliyle girdik çadırlara yattık, devam eden müzik sesine rağmen. Sabah 04:00-05:00 gibi kendini bilmez hanzoların yüzünden kalktık, o saatte gürültü çıkararak toplanan bir grup kampçı sanki orada sadece kendileri varmış gibi bağıra çağıra birbirleriyle konuşuyorlar, çadırların arasına araba sokuyorlar. Neyse dedik ilk gecenin günahı olmaz kalalım bir akşam daha. 24.08.2020 saat 20:00 aaaa baktık yine düğün var, oynamadık bu sefer saat 23:00e kadar sabrettik, 23:00da ilk uyarımızı çektik. Fakat bizim uyarıyı çektiğimiz kamp sahipleri gündüz konuştuğumuz kamp sahipleri değil, alkolü fazla kaçırınca farklı kişiler olmuşlar. Bu müzik saat 02:00e kadar devam etti, artık bizde isyan ettik, yeter dedik ya, biz buraya kafa dinlemeye geldik, sizin yaptığınız terbiyesizlik, burada misafiriz biraz saygı gösterin dedik ama karşımızdaki insanlar pilot olmuş uçuyordu. Kafa o kadar iyi ki vererim paranızı si..tir olun gidine cümlesini bile duyduk, fakat saygımızdan, seviyelerine düşmemek, geceyi jandarma karakolunda geçirmemek adına saat 03:00 civarı toplanıp, İstanbula evimize döndük. Aynı veya benzer şeyleri yaşamak istemiyorsanız Carpe Diem - Gelme Diyemin yakınındaki yerlerde bile konaklamayın.


64x64
Sefa Bey
25 Ağustos 2020 17:37:39

Rezillikten başka biyer değil, kafa dinlenecek yer değil. Boşuna para verip konaklamayın hüsrana uğrarsınız. Şöyleki, konaklamamızın 1. gününde sabah 4-5 suları çadırını toplayıp ayrılan bir grup mahlukatın, (insan veya hayvan diyemiyorum çünkü) bağırarak konuşmalarıyla, yaptıkları gürültüyle uyandık. Böyle yerlerdeki kamplarda yaşadığım en büyük sıkıntı bu. 2. gün ise akşam 21:00dan gece 14:00a kadar susmayan yüksek sesli müzik ve sarhoş camping sahiplerinin gürültüleriyle gecemiz rezil oldu. Kibarca uyarmamıza rağmen müziği kapatmadılar, verdikleri cevap ise aile bölümündeki insanlar istiyor, yüksek sesli müzik istiyorsan kampta işin ne, gece kulübüne veya türkü bara git, ama aldığımız cevap tamamen yalan çünkü ilerleyen dklarda aile bölümünden de şikayet geldi. Yine de kapatmadılar. En son gece 02:00 tekrar uyardık, yeter artık uyuyamıyoruz, sabah erken kalkacağız dinlenmemiz lazım dedik, ama karşımızdaki camping sahipleri o kadar sarhoş ki ne halimizden anlıyorlar ne de söylediklerimizden, tabiri caizse uçuyorlar. Son uyarmamızla bize kin gütmüş olmalılarki toparlanıp gidene kadar ne küfürler, ne hakaretler demediklerini bırakmadılar. Biz saygımızdan ve yaşça büyük olmalırından saygı gösterip gecenin 03:00de defolup gittik, bir daha mı ASLA.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

manastır mevkii kıyıköy 39600 Vize/Kırklareli
39600
Kırklareli / Pehlivanköy

Seo-Banner