Gümüş Kargo

  • Adana / Çukurova
  • 3 Ekim 2019
  • 803
0
0
İşletme ID:2466

Gümüş Kargo

Firma Hakkında

Gümüş Kargo Firmamız Adana şehrinde Çukurova ilçesinde Zemin Kat Huzurevleri Mahallesi<br>01360 adresinde bulunmaktadır.

Gümüş Kargo Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Gümüş Kargo Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Gümüş Kargo firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gümüş Kargo firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 3 Ekim 2019 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 803 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Şıhlı akdoğan
10 Ağustos 2021 16:08:47

Kocaeli körfezden gaziantepe evden eve sigortalı paketli taşıma işlemi yapıldı çok mükemmel işçilik ve güleryüzlü uygun fiyat bir taşıma şirketinde aradığınız kaliteli bir şirket teşekkür ederim herşey için özellikle kasım beye


64x64
Emre Erkol
2 Temmuz 2021 20:07:45

Nakliyecilikteki anlayışları, özen ve dikkatleri için teşekkür ederim. Her konuda olabildiğince hassas davranan böyle firmaya denk gelmek gerçekten mutlu edici, Güven kazanmak kolay değil.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Zemin Kat Huzurevleri Mahallesi
01360
Adana / Çukurova

Seo-Banner