marmara entegrasyon

0
0
İşletme ID:25268

marmara entegrasyon

Firma Hakkında

Firmamız 2003 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu olan LOGO yazılım A.Ş.’nin iş ortağıdır. Logo Yazılım ürünlerinin satış, destek ve danışmanlığını yapmakta, ayrıca Logo Yazılıma entegre program, arayüz ve web servisleri yazmaktadır. Marmara; Logo Yazılımın A.Ş.’nin Çözüm Ortağı ve Logo Cezayir İş Ortağı sertifikalarına sahiptir. Türkiye, Rusya, Kazakistan, Türkmenistan ve Cezayirde, değişik sektörlere mensup birçok kurumsal firmaya çözüm üreten projelere imza atmıştır.

Faaliyet gösterdiği alan doğrudan ilgili olsun ya da olmasın tüm şirketler kendi alanlarında rekabet edebilmek için bilişim teknolojilerine yatırım yapmak ve bu yatırımlarından en yüksek verimi almak zorundadırlar. Marmara yüklenmiş olduğu misyonu ve edinmiş olduğu vizyonu doğrultusunda, güven ve iş disiplini ile birlikte size en yeni ve en sağlam çözümleri sunacaktır.

Firmamız ile çalışmakta olan değerli müşterimizi sorunsuz olarak yarınlara taşımak her zaman hedefimiz olmuştur. Vermiş olduğumuz ürün ve hizmetlerde, müşteri işletmelerinde verimlilik artışı temel amacımızdır. Her sektörün, her işletmenin kendine özgü yapısını ve yönetim tekniklerini gözeterek, işletmelerin daha üretken, daha karlı olabilmesi için gerekli yazılım hizmetlerini müşterilerimize sunmaktayız.

Marmara, 2003 yılından beri çatısında topladığı bilgi birikimi ve çalışma prensipleriyle sektörde edinmiş olduğu yerin bilinci doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedir.

 

Faaliyet alanlarımız:

Logo Yazılım ürünleri satış ve pazarlama hizmeti

Logo Yazılım ürünleri danışmanlık hizmetleri

Logo Yazılım ürünlerine yatay ve dikey çözümler sunmak

Logo Yazılım ürünleri destek hizmetleri vermek

Sektörel çözümler geliştirmek ve destek hizmetini vermek.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Cd No:12B, Koza Plaza A Blok Kat:9 34235İstanbul / Esenler

Mesaj Formu

Seo-Banner