Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik

  • Adana / Seyhan
  • 4 Nisan 2020
  • 197
0
0
İşletme ID:261599

Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik

Firma Hakkında

Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik Firmamız Adana şehrinde Seyhan ilçesinde Reşatbey Mah. 62015 Sk. Serhat Apt. Kat:2 No:6 Stadyum Cad. Sanatçılar Parkı Karşısı, 01120 Seyhan/Adana adresinde bulunmaktadır.

Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Norveç Ayak Sağlığı Ve Güzellik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 197 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
hüsne
5 Şubat 2021 16:02:39

El ve Ayak tırnaklarında kırılma ve mantar sorunu vardı. Norveç ayak sağlığı merkezinde tüm şikayetlerim giderildi. tedaviden olumlu sonuç aldım. Hijyen açısından kafanız rahat olsun, gayet temiz ve güleryüzlü personeleri ile sıcak bir ortam.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Reşatbey Mah. 62015 Sk. Serhat Apt. Kat:2 No:6 Stadyum Cad. Sanatçılar Parkı Karşısı, 01120 Seyhan/AdanaAdana / Seyhan

Seo-Banner