Tekno Doğa Balık Avı, Olta ve Kamp Malzemeleri

0
0
İşletme ID:261906

Firma Hakkında

Merhaba, balık avı ve kamp sevdalısı :)

2011den bu yana balık avı ve kamp malzemeleri sektöründe edindiğimiz deneyim ve bilgi ile 2019 yılından kendi firmamız Tekno Doğa’yı kurduk.

TeknoDoga.com sitemizden ve N11, Trendyol, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Amazon gibi sitelerdeki mağazalarımızdan, balık avı ve kamp malzemeleri satışı yapıyoruz.

Amacımız, başta çocuklar ve gençler olmak üzere insanlara umutla beklemeyi, deneyip sabretmeyi ve sonunda başarmayı öğreten bu güzel hobiyi tanıtmak. Bilinçli amatör balıkçılığını yayarken, müşterilerimize doğru ürün seçimi konusunda destek veriyoruz. Ürünler hakkında gelen geri dönüş ve talepleri dikkate alarak, ürün yelpazemize şekil veriyoruz.

Resmi bayisi olduğumuz Okuma, Shimano, DAM, Lineaeffe, Savage Gear, Victorinox ve diğer markalara ait güvenilir ve kaliteli ürünleri, ülkemizin her köşesine en uygun fiyata ulaştırıyoruz.

Balık avında ihtiyacınız olacak olta makinesi, olta kamışı, olta misinası gibi balık av malzemesi seçimlerinizde sizlere uzman desteği sunuyoruz.

Kamp malzemeleri grubunda ise Victorinox Çakı, kamp bıçağı, kafa lambası, el feneri, kamp çadırı ve dürbün ürünlerimiz bulunmakta. Ayrıca kişisel savunma ve güvenlik malzemesi olarak göz yaşartıcı sprey ve biber gazı ürünlerimizi de incelemeyi unutmayın.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Pazaraltı Mh, Zafer Cd. No:61/13, 03900 Sultandağı/AfyonkarahisarAfyonkarahisar / Sultandağı

Mesaj Formu

Seo-Banner