PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL

0
0
İşletme ID:278567

PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL

Firma Hakkında

PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL Firmamız Aksaray şehrinde Aksaray ilçesinde Taşpınar Kasabası Yavuz Selim Mah.No:39 Merkez/Aksaray, 68100 AKSARAY MERKEZ TAŞPINAR/Aksaray adresinde bulunmaktadır.

PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

PO YÜKSELTAŞ MADENCİLİK PETROL firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 225 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
hasan derya
24 Haziran 2021 14:06:54

19.06.2021 tarihinde 2013 mercedes e 180 marka aracıma yakıt aldım 70 km sonra aracım arıza verdi aracı servise çektim motor söküldü usta araç yakıtdan dolayı motor arıza verdiğini söyledi yakıtı analize gönderdim bilginize aradıgım halde telefonlara cevap verilmedi


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Taşpınar Kasabası Yavuz Selim Mah.No:39 Merkez/Aksaray, 68100 AKSARAY MERKEZ TAŞPINAR/AksarayAksaray / Aksaray

Seo-Banner