Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza

0
0
İşletme ID:297860

Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza

Firma Hakkında

Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza Firmamız İstanbul şehrinde Üsküdar ilçesinde Valide-i Atik Mahallesi, Nuhkuyusu Cd No 91/A, 34664 Üsküdar/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Üsküdar Mağaza firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 339 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Furkan Türkcan
20 Mayıs 2021 01:05:19

Bu kadar kötü bir yorum yapmak istemezdim ama gerçekten berbat bir mağaza olmuş çalışanlar kaba ve terbiyesiz müşterilerine nasıl davrandıklarını bilmiyorlar ciceksepeti firmasının böyle insanlarla çalışmaması gerekirdi


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Valide-i Atik Mahallesi, Nuhkuyusu Cd No 91/A, 34664 Üsküdar/İstanbulİstanbul / Üsküdar

Seo-Banner