Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi

  • Rize /
  • 17 Ocak 2020
  • 747
0
0
İşletme ID:31919

Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi

Firma Hakkında

Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi Firmamız Rize şehrinde ilçesinde Piriçelebi mahallesi fevzi çakmak caddesi yeni doktorlar sitesi kat:2 no:210 53020 Merkez/Rize<br>53020 adresinde bulunmaktadır.

Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Barış Can TELATAR Ortodonti ve Diş Muayenehanesi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 17 Ocak 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 747 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ayşe mengen
8 Şubat 2020 14:41:47

Erzurumdan barış beye dis tedavisi için bir yil gelip gittim.sonuctan çok memnun kaldim .bir arkadaşımın tavsiyesiyle buraya geldim Ben de herkese tavsiye ediyorum. Bu tedavi sürecinde hic bir zaman da guleryuzlulugunu eksik etmedi.Doktoruma çok teşekkür ediyirum


64x64
Muhammet Arda Kökten
29 Ocak 2020 00:30:05

Ben muhammet arda kökten. Artvinin şavşat ilçesinden rizeye ortodonti tedavisi için her ay Barış Can telatarın muayenesine gidiyordum ve tedavim 2 yıl gibi bir süreçte çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Ortodonti tedavisi görmek isteyen herkese tavsiye ederim doktoruma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Vermiş olduğum puanlardan da anlarsınız diye düşünüyorum şimdiden herkese geçmiş olsun.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Piriçelebi mahallesi fevzi çakmak caddesi yeni doktorlar sitesi kat:2 no:210 53020 Merkez/Rize
53020
Rize /

Seo-Banner