Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi

0
0
İşletme ID:319259

Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi

Firma Hakkında

Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi Firmamız Kayseri şehrinde ilçesinde Münüfpaşa Mah. Korutürk Cad. No :119, 27500 Şehitkamil adresinde bulunmaktadır.

Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bozdoğan Ticaret Karşıyaka Şubesi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 2007 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Sıdıka ercoşkun
9 Kasım 2020 18:17:13

Yaklasık 3 ay önce firmanızdan bize gore yükli bi alişveris yaptık. O zamana kdar hic bir problem yoktu taksitler zamaninda odendi vs. Iş esyalari teslim etmeye gelince ne aradilar ne sordular bizi gelip kapinin onune atip gittiler okdar esyayi. Fatura teydi bile yapmadan habersiz sekde sdve kapiya koyup gttiler Musteri memnuniyeti 0 .


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Münüfpaşa Mah. Korutürk Cad. No :119, 27500 ŞehitkamilKayseri /

Seo-Banner