Gökmen Çiçekçilik

  • Antalya / Muratpaşa
  • 4 Nisan 2020
  • 229
0
0
İşletme ID:329943

Gökmen Çiçekçilik

Firma Hakkında

Gökmen Çiçekçilik Firmamız Antalya şehrinde Muratpaşa ilçesinde Yeşilbahçe mah. Metin Kasapoğlu cad. Yorgancıoğlu sitesi, D:27/b, 07031 Muratpaşa/Antalya adresinde bulunmaktadır.

Gökmen Çiçekçilik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Gökmen Çiçekçilik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Gökmen Çiçekçilik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Gökmen Çiçekçilik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 4 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 229 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Kaan Sönmez
15 Kasım 2020 01:42:06

Müşteriye yaklaşım , müşterinin talebini anlama ve isteneni yerine zamanında ve istendiği şekilde yerine getirmeleri , kullanılan ürünlerin konuşulduğu gibi gerçekleştirmeleri müşteri memnuniyeti ve güven duyulması konusunda çok çok başarılar. Fiyat politikaları , insanları o anlık yoluncak bir varlık gibi görmemeleri ve insanların içinde bulunduğu süreçlere göre izlenmeyen fiyat politikaları ve yaklaşımları benim gibi her müşteriyi tatmin edecektir. Başka firmalar gibi sosyal medyalarda dükkanlarına müşteri çekmek için uygun fiyatlı kampanyalar varmış gibi gösterip daha sonra bu fiyatları 3 katına çekmemeleri ve dürüstlükleriyle beraber samimi olmaları aynı zamanda müşteriye empati kullanarak yaklaşmaları kendilerine hep güzel olarak geri dönecektir. Tüm eşe , dosta güvenle önerebileceğim bir yer . Umarım herkes burayla tanışma ve bu hizmeti alma şansını yakalar.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yeşilbahçe mah. Metin Kasapoğlu cad. Yorgancıoğlu sitesi, D:27/b, 07031 Muratpaşa/AntalyaAntalya / Muratpaşa

Seo-Banner