ÇEVRİM TERCÜME

  • Ankara / Çankaya
  • 20 Ocak 2020
  • 923
0
0
İşletme ID:33550

Firma Hakkında

Tercüme

Küreselleşen dünyada her geçen gün gerek siyaset gerekse ekonomik ve kültürel alanlarda yaşanan gelişmeler ülkeler arasındaki iletişimi güçlendirmektedir.

 

 

Hâl böyle olunca dil değer kazanmakta ve bu alanlardaki gelişmelerin mihenk taşı olmaktadır. Ülkeler arasındaki bu sıcak gelişmeleri aktif kılıp, takip edebilmek için birbirini anlayabilen insanlara ihtiyaç vardır. Bu da yeryüzünde konuşulan dillere hâkim insanların olması gerektiğini vurgulamaktadır.

 

İnsanların dil çeşitliliği sağlıklı bir iletişimin sağlanabilmesi ve paylaşımların artmasını zorlaştırmaktadır. Bunu kolaylaştırmak için ise Tercüme Bürolarına ve kaliteli çevirmenlere büyük oranda ihtiyaç duyulmaktadır.

 

Peki, bu ihtiyaç duyulan çeviri hizmetleri nasıl karşılanmalıdır? Kimlere ve nerelere başvurulmalıdır? Bütün bu sorunlarınız hızlı ve kaliteli çeviri hizmet sunmak için açılan Tercüme Büroları sayesinde çözüme kavuşturulmaktadır. Tercüme Büroları bu konuda önemli bir aracı olmanın yanı sıra ciddi bir sorumluluk üstlenmesi bakımından da büyük bir önem arz etmektedir. Peki, Tercüme Büroları ne yapmakta ve ne gibi hizmetler sunmaktadır?

 

Ankara Çevrim Tercüme alanında uzman, ilgili bölümlerin mütercim-tercümanlık bölümlerinden mezun, yılların vermiş olduğu tecrübeyle çalışan 1.000’den fazla freelance çevirmen ağıyla dünya çapında tanınmış olan 45 dilde çeviri hizmeti sunmaktadır. Çeviri yaptığımız diller; İngilizce çeviri, Almanca çeviri, Arapça çeviri, Fransızca çeviri, İspanyolca çeviri, İtalyanca çeviri, Çince çeviri, Japonca çeviri, Korece çeviri, Rusça çeviri, Farsça çeviri, Portekizce çeviri, Osmanlıca çeviri, Slovakça çeviri, Bulgarca çeviri, Urduca çeviri, Hintçe çeviri, Azerice çeviri, Ermenice çeviri, Ukraynaca çeviri, İbranice çeviri, Kazakça çeviri, Kırgızca çeviri, Özbekçe çeviri, Türkmence çeviri, Tatarca çeviri, Macarca çeviri, Lehçe çeviri, Makedonca çeviri, Danca çeviri, Yunanca çeviri, Norveççe çeviri, İsveççe çeviri, Slovence çeviri, Romence çeviri, Boşnakça çeviri, Moldovca çeviri, Sırpça çeviri, Çekçe çeviri, Arnavutça çeviri, Felemenkçe çeviri, Gürcüce çeviri, Hırvatça çeviridir. Uzmanlık alanlarımız; Tıbbi Çeviri, Teknik Çeviri, Hukuki Çeviri, Resmi Çeviri, Akademik Çeviri, Ardıl Çeviri, Simultane Çeviri, Web Site Çeviri, Noter Tasdikli Çeviri, Edebi (Sanatsal) Çeviri, Kitap, Broşür, Katalog Çevirisi Çevrim Tercümenin uzmanlık alanlarıdır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

İlkbahar Mahallesi, Galip Erdem Caddesi, Kule 3, No:107 Sinpaş Altınoran Çankaya/ ANKARAAnkara / Çankaya

Mesaj Formu

Seo-Banner