Özel Sular Koleji

  • Adana / Seyhan
  • 5 Nisan 2020
  • 227
0
0
İşletme ID:349299

Özel Sular Koleji

Firma Hakkında

Özel Sular Koleji Firmamız Adana şehrinde Seyhan ilçesinde Cemalpaşa, Gazipaşa Bulvarı, 63002. Sk. No:3, 01120 Seyhan adresinde bulunmaktadır.

Özel Sular Koleji Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Özel Sular Koleji Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Özel Sular Koleji firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Özel Sular Koleji firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 227 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mehtap Kaya
4 Haziran 2021 14:06:04

Adana'nın gerçekten eğitimde tek adresi. Güvenilir ve dinamik kadrosuyla ögrencileri eğitim ve öğretim dışında değerler eğitimi ile de hayata hazırlayan eğitim yuvası. Iyi ki Sular Kolejini tercih etmişiz. "Yok daha iyisi" sloganının hakkını veriyor. Yeni kampüsü eğitim camiasına hayırlı olsun ????


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cemalpaşa, Gazipaşa Bulvarı, 63002. Sk. No:3, 01120 SeyhanAdana / Seyhan

Seo-Banner