BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK

  • Ankara / Etimesgut
  • 5 Nisan 2020
  • 713
0
0
İşletme ID:370683

BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK

Firma Hakkında

BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK Firmamız Ankara şehrinde Etimesgut ilçesinde 30 Ağustos, 06790 Etimesgut/Ankara adresinde bulunmaktadır.

BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

BİLGE ELEKTRİK PROJE MÜHENDİSLİK firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 713 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

64x64
Ömer tanrıkulu
8 Haziran 2022 15:06:00

Biz iki elektrik ustasıyız bir kaç tanede yardımcı elemanımız mevcut daha önce ges inşaat daire işlerinde çalıştık birimiz elektrik ustalık diyerimiz elektrik ustalık euro pas ve teknikerlik belgeleri mevcut iş başvurusunda bulunmak istiyoruz değerlendirilirse seviniriz 0545 735 9676 tel


Harita Konumu ve Yol Tarifi

30 Ağustos, 06790 Etimesgut/AnkaraAnkara / Etimesgut

Mesaj Formu

Seo-Banner