Housechill Site ve Tesis Yönetimi

0
0
İşletme ID:385078

Firma Hakkında

Housechill 2000 yılında Paris'te kurulmuş olup, kuruluş amacı; dünya üzerindeki gezginler ile ev sahiplerini ortak bir platformda buluşturmaktı. Gezginlere sunulan daireler özenle hazırlanıp, profesyonel bir ekibin kontrolünden geçse de dairelerin bulunduğu site ve projelerdeki yönetim zafiyeti, memnuniyet parametresini her geçen gün aşağı çekmekteydi. Siteler, kat malikleri tarafında yönetiliyor ve bu konuda uzman olmayan bireylere ciddi sorumluluklar yükleniyordu.

Housechill Ekibi bünyesine hukukçu, mimar, peyzaj mühendisi ve gerekli tüm teknik personeli de ekleyerek, 2004 yılında Housechill Yönetimi kurma kararı aldı. 4 yıl süren mobilizasyon ve eğitimden sonra, Housechill Yönetim 2008 yılında Montpellier'de Profesyonel Yönetim firması olarak hizmet vermeye başladı. Housechill Yönetim, ülkemizde hızla büyüyen inşaat sektörü ve inşa edilen toplu konut ve site projelerinin artması sebebi ile Fransa da edindiği tecrübe ve birikimleri Türkiye’deki projelere entegre etmek için 2013 yılında İstanbul da ilk ofisini açtı. Memnuniyet ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyen Housechill Yönetim, hizmet verdiği her projede ilk günkü heyecan ve özveriyi korumaya devam ediyor. Her geçen gün bünyesine yeni projeler ekleyen Housechill Yönetim; sektördeki profesyonel yönetim anlayışına İstanbul Avrupa yakası (Merkez Ofis Nişantaşı), İstanbul Anadolu Yakası (Buyaka Towers Ümraniye), Bursa (Çekirge Güney Marmara Şubesi), Paris ve Tivat ofisleri ile Housechill normlarını katmayı hedefliyor.

Housechill Yönetim 2018 yılı itibari hedeflerini yakalamış olup yatay büyümeyi hedeflediği için 2018 yılında Housecurity Güvenlik firmasını kurmuş olup hizmet vermeye devam etmekte ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektir. Housecurity Güvenlik; Yönetim hizmeti sağladığı projelere hizmet mobilize ettiği gibi münferit hizmette vermektedir.

Housechill Yönetim Güney Marmara da hizmet verebileceğini, sektörel olarak ciddi bir açık olduğunu fark etmiş ve bu bağlamda en stratejik şehir olan Bursa-Çekirge’ye 2018 yılının Ocak ayında merkez ofis açarak; yalnızca İstanbul ile sınırlı kalmayıp; Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli, Çanakkale ve Balıkesir illerinde de Profesyonel Yönetim ve Güvenlik Hizmeti sağlamaya başlamıştır.

Housechill; Hexagon Holding ile 2017 yılında başlamış olduğu görüşmelerini 2018 yılında neticelendirmiş ve Housechill Konsept’ini Hexagon Holding ve Housechill ortaklığı ile Montenegro merkezli HOUSECHILL.ME projesiyle hayata geçirmiştir. HOUSECHILL.ME projesi Portomontenegro’daki trade ofisini 2018 yılında açıp Karadağ Pazarına iddialı bir giriş yapmıştır.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Valikonağı Cd. No:173 C Blok D:3 Valikonağı Plaza Nişantaşı Istanbul, Turkey 34363 Şişli/İstanbulİstanbul / Şişli

Mesaj Formu

Seo-Banner