babalık teknik

  • Edirne / Uzunköprü
  • 3 Nisan 2020
  • 293
0
0
İşletme ID:40068

babalık teknik

Firma Hakkında

babalık teknik Firmamız Edirne şehrinde Uzunköprü ilçesinde Muradiye, Çakırcalı Sk. No:20, 22200 Uzunköprü/Edirne <br>22200 adresinde bulunmaktadır.

babalık teknik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

babalık teknik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek babalık teknik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

babalık teknik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 3 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 293 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Eray Suskan
14 Mart 2021 10:03:02

Sorup soruşturmadan uğradığımız bir dükkan.. Altus marka su ısıtma problemi olmayan bulaşık makinamızı tamire verdik tuz kutusunun değişmesi ve kazanının delik olduğu söylendi yaptırınca herhangi bir sorunu olmadığı uzun yıllar gideceği söylendi 450 TL alındı.. Tamam dedik usta sizsiniz.. Makina eve geldi ilk denemede bile bir baktık ki su ısıtmıyor. Çalışanlarına su ısıtma ile ilgili bir problemi zaten yoktu dediğimizde aynı usta anakartı değişecek bu kadar para... Ve bu servisin hiçbir çözümüde yok. Şaka gibi ama gerçek Servis resmen soğukta yıkayın diyor iade almıyor yani çöpe atılan bi 450 TL anakartıda değiştirseler güvenim yokki güvensiz iş yapılmaz. Benzer problemleri yaşayan komsularımızda var. Bence iş yapmadan önce yazılı garanti almalısınız. Yada tamirat sürecinde başlarında durun..


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Muradiye, Çakırcalı Sk. No:20, 22200 Uzunköprü/Edirne
22200
Edirne / Uzunköprü

Seo-Banner