Taş Konak Perde

0
0
İşletme ID:402187

Taş Konak Perde

Firma Hakkında

Taş Konak Perde Firmamız Eskişehir şehrinde Tepebaşı ilçesinde Köprübaşı cd. Değirmen sk. No:5/d, 26000 Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

Taş Konak Perde Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Taş Konak Perde Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Taş Konak Perde firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Taş Konak Perde firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1093 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Gizem Bozkurt
1 Nisan 2021 15:04:39

Evimin bütün perdelerini buradan diktirdim hepsinden çok memnun kaldım mağaza çalışanlarının ilgisi alakası mallarının kalitesi çok güzel başka şehirden olmama rağmen aldıklarımın hepsini özenlice katlayıp tam söyledikleri tarihte bana kargoladılar herşey için teşekkürler bir daha perde işim olursa ilk size gelicem çok memnun kaldım☺️


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Köprübaşı cd. Değirmen sk. No:5/d, 26000 Tepebaşı/EskişehirEskişehir / Tepebaşı

Seo-Banner