Zirve Susam Tahin Attariye San.Ve Tic.Ltd.Şti.

  • Konya / Selçuklu
  • 5 Nisan 2020
  • 195
0
0
İşletme ID:423366

Firma Hakkında

2001 yılında ülkemiz ve dünya ekonomik ve ticari şartlarını değerlendiren şirket kurucularımız, firmamızın ana üretim modelinin “susam işleme, çikolata ve tahin üretimi” olmasını benimsemiş, hizmet edilecek dost sektörleri ise “tahin, tahin helvası, unlu mamuller, şekerleme ve bisküvi üreticileri” olarak belirleyerek ZİRVE SUSAM TAHİN ATTARİYE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİNİ kurmuşlardır.

Ülkemiz ekonomisine çok önemli katkı sağlayan “turizm” ve “ihracat” için yeni yatırımlarla çeşitli krema üretimlerine başlanmış, kısa sürede başarılı bir grafik sergilemiştir. Öz sermayesinin verdiği güven, deneyimli yöneticileri ve ekibiyle gıda güvenliği gereklerini yerine getirerek, “insana, çevreye ve kanunlara saygı” prensibiyle her geçen gün başarısını artırmaktadır.

Sahip olduğu vizyon ve üstlendiği misyonla değerli müşterilerine verdiği hizmet ve ürün kalitesini daima geliştirme arzusunda olan firmamız, ülkemizin ve sektörün gelişmesinde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edecektir.

Firma İletişim Bilgisi

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Büyükkayacık Mah. Organize Sanayi Bölgesi 5. Kısım 503. Sokak No: 21 Selçuklu - KONYA / TÜRKİYEKonya / Selçuklu

Mesaj Formu

Seo-Banner