Komman Halı Yıkama Makinaları

  • İzmir / Menderes
  • 5 Nisan 2020
  • 144
0
0
İşletme ID:462843

Komman Halı Yıkama Makinaları

Firma Hakkında

Komman Halı Yıkama Makinaları Firmamız İzmir şehrinde Menderes ilçesinde Tekeli Fevzi Çakmak, 10014. Sk. No:28/b, 35865 İtob Osb/Menderes/İzmir adresinde bulunmaktadır.

Komman Halı Yıkama Makinaları Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Komman Halı Yıkama Makinaları Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Komman Halı Yıkama Makinaları firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Komman Halı Yıkama Makinaları firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 144 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Duru Halı Koltuk Yıkama
4 Nisan 2021 14:04:09

Sakin sakin rezalet bir firma kurumsallıkla yakından uzaktan alakası olmayan bir firma kendilerinden daha 1 yıl olmadı tam otomatik 12 fırçalı her koşulda sözde her halıyı yıkaya bilen bi makina birde 2700 kobra adında halı sıkma makinası aldık ama lanet gelsin aldığımıza.. Binlerce kez pişmanız makina bize ilk teslim edildiği günden beri sorunlu ve eksik teslim edildi ogünden beri bugün yapıcaz yarın geliyoruz denilip oyalanıyoruz ne yedek parça nede servis imkanı sağlanıyor inanılmaz mağduruz iş kaybımızı söylemiyorum bile makina dökülüyor muhattap bulamıyoruz telefonlarımızı açmıyorlar makinanın ilk günden beri sorunlarını sözüm ona içeride kim varsa yetkili diye konuştuğumuz bizi oyalayıp duruyorlar şu saatten sonra Komman Makina adına savcılığa maliye bakanlığı vede tüketici hakem heyet-i ne gerekli şikayet başvurularında bulacağız Komman Makina büyük PİŞMANLIKTIR.. Aman aman buradan kendilerine gün gün makinaların şikayetleri ile ilgili bilgi resim video ile bilgi aktarılmış olup firmamızda tüm bilgi ve kayıtlar mevcuttur bu firmadan bişey almadan önce 1 değil 2 değil en az 40 kez düşünmelerini bizim gibi sizlerinde mağdur olmamasını isteriz makinanın tüm resim video kayıtlarını buradan yükleyeceğiz halı yıkama olarak bu sektörde tüm zorluklarla ayakta durmaya çalışan tüm emekçi kardeşlerimizin görün bilmesini sizlerinde bizim gibi madur ve son sahibi durumuna düşmenizi istemeyiz .. Değerli Komman Makina Yetkilileri Ayıplı Malın Sorumlusu Malı Üretendir. Kayıtsız Kalıp Tüketiciye Ayıbı Yüklemek Hakka Hukuka Sığmaz..


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Tekeli Fevzi Çakmak, 10014. Sk. No:28/b, 35865 İtob Osb/Menderes/İzmirİzmir / Menderes

Seo-Banner