TAT BAKIRCILIK

0
0
İşletme ID:472801

TAT BAKIRCILIK

Firma Hakkında

TAT BAKIRCILIK Firmamız Kahramanmaraş şehrinde Kahramanmaraş ilçesinde Yavuz Selim, Bakırcılar Cd. No:36, 46080 Dereköy Köyü/Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş adresinde bulunmaktadır.

TAT BAKIRCILIK Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

TAT BAKIRCILIK Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek TAT BAKIRCILIK firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

TAT BAKIRCILIK firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 306 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Samet tat
11 Kasım 2022 00:11:02

Tat metal aliminyum geri dönüşüm eritme ve silindir ile kendi ham maddesini üreten entegre bir tesistir kendi bünyesinde levha üreterek bu levhalardan aliminyum çaydanlık imalatı ve tepsi teflon çaydanlık ve teflon tencere çeşitleri üreten kökenli bir firmadır işletme aynı zamanda maden alımı ve dışarı ham madde disk levha satışıda yapmaktadır Not: işletme hertürlü aliminyum mutfak gereçleri yapabilen güvenilir bir firmadır Ve bakır mutfak gereçleri içinde imalatını yapmaktadır çaydanlık tava cezve bardak vs Aliminyum-şahintat-samettat-sabritat-mehmettat-aliminyumlevha-aliminyumdisk-aliminyumçaydanlık-aliminyumteflon-aliminyumhurda-hurda-aliminyumtepsi-tepsi-teflon-teflonçaydanlık-teflontava-teflon-teflontencere-bakırtava-bakırçaydanlık-


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Yavuz Selim, Bakırcılar Cd. No:36, 46080 Dereköy Köyü/Kahramanmaraş Merkez/KahramanmaraşKahramanmaraş / Kahramanmaraş

Seo-Banner