BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ

0
0
İşletme ID:511237

BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ

Firma Hakkında

BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ Firmamız Balıkesir şehrinde Bandırma ilçesinde 600 Evler, 1218. Sk. NO 3, 10200 Bandırma/Balıkesir adresinde bulunmaktadır.

BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

BANDIRMA YEMEK SANAYİ VE CATERİNG HİZMETLERİ firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 412 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Alp Ece
15 Nisan 2021 02:04:12

yemek kalitesi BERBAT! her Allah’ın günü patlıcan yapılır mı ya? Okul anlaşması yüzünden bu firmadan yemeklerimiz geliyor. Her öğlen arası aç kalıyoruz! Geçen yıl 600 evlerdeki merkezlerine okul ziyareti yaptık esksikleri söyledik usta bize hakaret etti evet şaka gibi ama hakaret etti. Tavuklar pespembe geliyor soğan gibi! PİŞMİYOR. Pilavlar diri kalıyor her seferinde


Harita Konumu ve Yol Tarifi

600 Evler, 1218. Sk. NO 3, 10200 Bandırma/BalıkesirBalıkesir / Bandırma

Seo-Banner