Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti

0
0
İşletme ID:521659

Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ul

Firma Hakkında

Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti Firmamız İstanbul şehrinde Esenyurt ilçesinde Turgut Özal Mahallesi, 67. Sk. 14/A, 34153 Esenyurt/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Özkaradeniz İnş Ve İnş Malz Petrol Maden Gıda Teks Turizm Ulaştır San Tic İth İhrc LTD Şti firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 5 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 89 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Turgut Özal Mahallesi, 67. Sk. 14/A, 34153 Esenyurt/İstanbulİstanbul / Esenyurt

Seo-Banner