Sarıyer Muhasebe SMMM

0
0
İşletme ID:543559

Sarıyer Muhasebe SMMM

Firma Hakkında

30 yılı aşkın tecrübesinin yanı sıra; değişen kanun ve mevzuatın her zaman yakın takipçisi olan ofisimiz, bu sayede müşterilerinin vergi ve muhasebe konularında en son uygulamaları yakından takip etmesini sağlamıştır. İşinde titiz ve bilgili çalışanları ile müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koyan anlayışımız; sadece gerektiğinde değil, her zaman müşterinin yanında olma ve mümkün her konuda destek olma amacı taşımaktadır. Yüksek eğitimli, deneyimli ve enerjik kadromuz işinize her alanda katkı sağlamak, firmanıza ve size katma değer üretmek ve değişen ticaret hayatında en iyi konumu sağlamanıza yardımcı olmaya hazırdır.

 

Şirket Yapısı altında verilen hizmetler ; 3568 Sayılı Kanunun 2. Maddesi gereği gerçek ve tüzel kişilere ait teşebbüs ve işletmelerin;

Genel kabul görmüş muhasebe prensipleri ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince, defterlerini tutmak, bilanço kâr-zarar tablosu ve beyannameleri ile diğer belgelerini düzenlemek ve benzeri işleri yapmak.
Muhasebe sistemlerini kurmak, geliştirmek, işletmecilik, muhasebe, finans, malî mevzuat ve bunların uygulamaları ile ilgili işlerini düzenlemek veya bu konularda müşavirlik yapmak.
Yukarıdaki bentte yazılı konularda, belgelerine dayanılarak, inceleme, tahlil, denetim yapmak, malî tablo ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüş vermek, rapor ve benzerlerini düzenlemek, tahkim, bilirkişilik ve benzeri işleri yapmaktır.
Bu ana hizmetlerle ilişkili olmak kaydıyla ; Kurulmuş yada kurulacak gerçek yada tüzel kişiliklerin ihtiyaçları doğrultusunda ve mevcut hukuki mevzuat çerçevesinde; Küçük, Orta ve Büyük ölçekli yatırımların hayata geçebilmesi için Devletin sunduğu Yatırım Teşvikleri, Bölgesel ve sektörel bazlı teşvikler başta olmak üzere nakdi yardımlar ve vergisel avantajlardan maksimum oranda yararlanılabilmesi için yapılması gereken çalışmalara öncülük edilmektedir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Şehit Mithat Yılmaz Cad, Taraftar Sk. No:1/3, 34460 Sarıyerİstanbul / Sarıyer

Mesaj Formu

Seo-Banner