Eleganza Ajans

0
0
İşletme ID:559936

Eleganza Ajans

Firma Hakkında

Eleganza Ajans, “hayal gücünüzü kontrol altına alın” sloganıyla reklam, tanıtım, eğitim ve danışmanlık sektöründe öncü bir kuruluş olmak adına 2016 yılında Sakarya merkezli olarak kurulmuştur.

Genç ve Dinamik ekibiyle Sakarya’nın ilk ve tek bütünleşik ajansı olan Eleganza Ajans,

*Markanızı analiz ettikten sonra, uygulamaya konulacak medya planlarınızı belirler, proaktif ve reaktif biçimlerde markanızı korumayı ve güçlendirmeyi hedefler, sosyal medya kampanyanızın hedef kitlenize ulaşım sürecindeki yol haritasını çıkartır ve hedef kitlenize ulaştıktan sonra hakkınızdaki pozitif algıyı korumayı, negatif algıyı köreltmeyi amaçlar.

*Eleganza Ajans, markanızın kurumsal kimliği için gereken tüm çalışmaları yapar. Kurumsal Kimlik Klavuzunuzu hazırlar.

*Eleganza Ajans, markanızı en iyi biçimde tanıtacak Kurumsal Web Sitesini özel olarak tasarlar, SEO çalışmaları ile destekler, Google Search Console – Google Analytics kurulumlarını gerçekleştirerek düzenli raporlamalar yapar. Google Ads reklamlarınıza en uygun Keywords (Anahtar Kelimeler) ile sizi istediğiniz sonuca ulaştırır.

*Eleganza Ajans, Özel Yazılım hizmeti ile ürünlerinizi hedef kitlenizle kolaylıkla buluşturabileceğiniz E-Ticaret Çözümleri sunar. E-Ticaret Yazılımı yaparak, aradaki Pazar yerlerinin ortadan kaldırmanıza yardımcı olarak müşterilerinize direkt satış yapmanızı sağlar. Güçlü SEO(Arama Motoru Optimizasyonu) çalışmaları yaparak arama motorlarında ilk sıralarda yer almanıza yardımcı olur. Facebook Piksel çalışmaları ile reklamlarınızı güçlendirir, E-Ticaret Danışmanlığı hizmeti verir.

*Eleganza Ajans, markanız için Reklam Filmi, Katalog çekimi süreçlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Ürün Çekimi, Drone Çekimi konusunda profesyonel hizmet sunar.

*Eleganza Dijital Pazarlama Ajansı, markaların sosyal medya stratejilerini uzman bakış açısıyla oluşturarak, sosyal medya hesaplarını hedef kitleyle markayı buluşturacak şekilde yönetmektedir.
Sosyal Medya Yönetimi, Sosyal Medya Danışmanlığı, Grafik Tasarım Hizmetleri, Kreatif Fikirler ile ön plana çıkmanızı hedefler.

*Eleganza Ajans, aynı zamanda dijital iletişim ve dijital pazarlamaya yönelik fark oluşturacak sosyal medya kampanyalarını, Instagram, Facebook ve diğer kanallarda kullanarak hayata geçirmektedir. Instagram Sponsorlu reklamlarınızı, Facebook Business reklamlarınızı profesyonel bir şekilde yönetir. Reklam Hizmetleri konusunda deneyimli bir bakış açısı geliştirir.

İşinin uzmanı Eleganza Ajans ekibi, kampanya oluşum sürecinde bir araya gelerek her yönden en verimli yolu belirleyerek kendi alanlarında kampanya geliştirme süreci kapsamında çalışmaya başlar. Sosyal Medya Kampanyası süresince ve bitiminde de, markanızın pozitif algısını korumak için çalışmalarını yoğun biçimde sürdürür. Bunlara ek olarak, markanızın kampanya öncesi ve sonrası dijital performansını ölçerek size periyodik olarak rapor hazırlar.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi No:107 Kuriş İş Merkezi Kat:1 Ofis:113 Erenler/SAKARYASakarya / Erenler

Seo-Banner