Akka İnşaat

  • Van / Van
  • 7 Nisan 2020
  • 677
0
0
İşletme ID:569635

Akka İnşaat

Firma Hakkında

Akka İnşaat Firmamız Van şehrinde Van ilçesinde Alipaşa mahallesi iskele caddesi themis iş merkezi kat:6 no:50 ipekyolu / VAN adresinde bulunmaktadır.

Akka İnşaat Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Akka İnşaat Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Akka İnşaat firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Akka İnşaat firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 7 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 677 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ahmet kısa
13 Ocak 2021 21:01:31

Akka inşaatla çalışma imkanımız olduğu için çok şanslıyız Gaziantepte firmamıza güvenirliğini kanıtlamış çok önemli bir firma kullanılan malzeme depreme dayanıklılık kalite dediğimiz zaman akla gelen tek adres akka inşaat vanda en iyi firma diyebilirim teşekkür ederim


64x64
Zafer ege
4 Ocak 2021 18:01:30

Gergeç anlamda kalitenin olduğu adres.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Alipaşa mahallesi iskele caddesi themis iş merkezi kat:6 no:50 ipekyolu / VANVan / Van

Seo-Banner