Bahar Koltuk Yıkama

  • Hatay / İskenderun
  • 8 Nisan 2020
  • 223
0
0
İşletme ID:588092

Bahar Koltuk Yıkama

Firma Hakkında

Bahar Koltuk Yıkama Firmamız Hatay şehrinde İskenderun ilçesinde İsmet İnönü, 706. Sk., 31220 İskenderun/Hatay adresinde bulunmaktadır.

Bahar Koltuk Yıkama Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Bahar Koltuk Yıkama Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Bahar Koltuk Yıkama firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Bahar Koltuk Yıkama firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 8 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 223 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Kaan bozkurt
22 Haziran 2020 16:30:57

Arkadaşa ve size çok teşekkür ederim. Başıma çok abes bir durum geldi üst kattaki komşumun borusu patlamış, komşum da evde olmadığından dolayı... Eve vardığımızda bütün ev eşyalarımız sular altında kalmış içindeydi İSKENDERUN BAHAR KOLTUK YIKAMAYI aradık. koltuklarımız pırıl pırıl oldu daha önceki çıkmayan lekeler bile çıktı. İlk defa bu kadar kaliteli yıkamaya denk geldim çok memnun kaldım. Çok başarılı, güven verici, kendi evi gibi davranarak işlemi gerçekleştiren tüm şirkete teşekkür ediyorum. Daima refere etmek için aklımda olacaklar.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İsmet İnönü, 706. Sk., 31220 İskenderun/HatayHatay / İskenderun

Seo-Banner