Tütüncü Avm

0
0
İşletme ID:588293

Tütüncü Avm

Firma Hakkında

Tütüncü Avm Firmamız Kahramanmaraş şehrinde Kahramanmaraş ilçesinde İsa Divanlı, Şeyh Adil Cd. No: 39/A, 46100 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş adresinde bulunmaktadır.

Tütüncü Avm Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Tütüncü Avm Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Tütüncü Avm firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Tütüncü Avm firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 8 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 615 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Esra Erdemir
22 Aralık 2020 21:12:53

Ürünleri son derece kaliteli ve güvenilir tütüncü AVM ye geliş nedenimiz arkadaşım çeyiz paketini ordan almıştı bize de önerdi bizde gittik tavsiye üzerine beyaz eşyadan mobilyadan perdeden tutun herşey çok kaliteli ve ayrıca perdede ücretsiz keşif yapılıyor kaliteli ve birinci sınıf ürünleri var dikiminden eve kadar gelip takılmasından çok memnunuz perdeler icinde recai beye ayrıca teşekkür ederz tavsiye ederim diğer yerlere göre fiyatları çok uygun ve çok memnun kaldık hem ürünlerden hemde personellerinden çok teşekkür ederiz


64x64
Rabia arıkan
22 Aralık 2020 15:12:12

Çeyiz paketi aldım çok memnun kaldım ürünlerim eksiksiz sorunsuz geldi ilgi alaka çok güzel herkes istediği gibi istediği ürünü gidip bulabilir bir eve ne lazımsa herşeyi bulabilirsiniz kesinlikle herkese tavsiye ediyorum


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İsa Divanlı, Şeyh Adil Cd. No: 39/A, 46100 Kahramanmaraş Merkez/KahramanmaraşKahramanmaraş / Kahramanmaraş

Seo-Banner