Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği

  • Yozgat / Boğazlıyan
  • 8 Nisan 2020
  • 763
0
0
İşletme ID:589363

Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği

Firma Hakkında

Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği Firmamız Yozgat şehrinde Boğazlıyan ilçesinde Çarşı Mahallesi Ş.Hokkaömeroğlu Bulvarı 2/C, 66400 Boğazlıyan/Yozgat adresinde bulunmaktadır.

Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Dost Kitabevi & D Smart Bayiliği firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 8 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 763 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Zeynep B
22 Eylül 2021 18:09:30

0 olmadığı için 1 verdim yemin ediyorum rezalet 2 telefon numarası var ikisinide arıyorum açan yok dönen yok 850 numarayı aradığım da en kısa bekledigim 7 dakika akşama kadar 15 kez aradığım madem kulalnmiyosunuz neden yazıyorsunuz o telefonları yada d.smart neden veriyo bize bu telefon numaralarını 1 hafta oldu ya günlük kaç kez arıyorum kimsenin kimseden haberi yok sanki hayatınıza yapıyorsunuz hiç bir ücreti yok bu nasıl bi rezilliktir Anlamadim ne gelen var ne giden var ne telefonlara bakan var Allah'a emanet bi durum ya saçma sapan bi is


64x64
Seyit SANSAR
13 Kasım 2020 14:11:04

2 Ay önce D SMART internet aboneliği aldım.Arkadaşlar geldiler kablo modem bağlantısını yaptılar, ABİ ÜÇ GÜN SONRA AÇILIR dediler ama şu ana kadar açılmadığı gibi karşımda muhattap bile bulamıyorum. Acaba hangi zaman birimini kullanıyorsunuz sizin üç gününüzün dolması için kaç ay daha bekleyeceğiz.Derhal ABONELİĞİMİN İPTALİNİ istiyorum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Çarşı Mahallesi Ş.Hokkaömeroğlu Bulvarı 2/C, 66400 Boğazlıyan/YozgatYozgat / Boğazlıyan

Seo-Banner