Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı

0
0
İşletme ID:596414

Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı

Firma Hakkında

Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı Firmamız İstanbul şehrinde Şişli ilçesinde Merkez Mah, Abide-i Hürriyet Cd No:175 D:2, 34387 Şişli/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Şişli Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 8 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 145 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Ali fırat önal
8 Şubat 2021 15:02:38

Turknet ile ilgili şikayetlerinizi kesinlikle Şişli tüketici mahkeme heyetine iletmeyin. 3 adet şikayetimiz oldu arkadaşımla. Ben bir adet arkadaşım bir adet şikayette bulundu Şişli kaymakamlığına. Her iki şikayete savunma olmamasına rağmen reddedildi. Arkadaşımın iki ayrı faturasında sorun olduğu için 350 küsür TL’yi şişli 740 küsür TL’yi Üsküdar kaymakamlığına şikayete bulundu (aynı Metin ile sadece tutar değişti). Aynı şekil Metin olmasına rağmen Şişli kabul etmedi ama Üsküdar tüketici mahkeme Heyet-i kabul etti. Turknet Şişli tüketici mahkemesinde haklanıyor. Kesinlikle kesinlikle Şişli tüketici mahkeme heyetine turknet ile ilgili şikayette bulunmayın ikametgahınıza en yakın tüketici mahkemesinden başvurun. Turknete ana merkezine yakın olan tüketici mahkeme Heyet-i turkneti aklıyor....


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Merkez Mah, Abide-i Hürriyet Cd No:175 D:2, 34387 Şişli/İstanbulİstanbul / Şişli

Seo-Banner