Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti

0
0
İşletme ID:599131

Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti

Firma Hakkında

Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti Firmamız İstanbul şehrinde Başakşehir ilçesinde A blok kat-3 no 11 34490 Ziya Gökalp Mahallesi O.S.B, Ikitelli Caddesi Trios 2023 endustri merkezi, 34490 Başakşehir/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Akform Plastik Sanayi Ticaret Ltd Sti firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 9 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 800 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

A blok kat-3 no 11 34490 Ziya Gökalp Mahallesi O.S.B, Ikitelli Caddesi Trios 2023 endustri merkezi, 34490 Başakşehir/İstanbulİstanbul / Başakşehir

Seo-Banner