Mef Sıhhı Tesisat

0
0
İşletme ID:601803

Mef Sıhhı Tesisat

Firma Hakkında

Mef Sıhhı Tesisat Firmamız Balıkesir şehrinde Balıkesir ilçesinde Paşa Alanı, 3, 203. Sk., 10020 Balıkesir Merkez adresinde bulunmaktadır.

Mef Sıhhı Tesisat Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Mef Sıhhı Tesisat Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Mef Sıhhı Tesisat firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Mef Sıhhı Tesisat firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 9 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 313 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
F.K.
13 Ekim 2020 16:03:08

Sıhhi tesisatçı ustamıza benim telefonda anlattığım iş isteği: Çamaşır makinesinin su alma musluğu akıtıyor, rezervuar sinu çalışmıyor. Ustanın başta eşime anlattığı yapılacak iş listesi: Lavabo dolabı sökülecek, duvar kırılacak, musluk sökülüp yenisi takılacak, rezervuar iç aparatları değitirilecek, taharet musluğu değiştirilecek. Yaptırmış olduğumuz iş: Bir adet taharet musluğu değişimi, Gömme rezervuar iç aparat değişimi ve bir adet akıtan musluğun onarımı/değişimi. Süre bir saat. Yani dolap falan sökme yok. Yaptığı sadece iki adet musluk değişimi ve rezervuar aparatı değişimi. Toplam alınan ücret 450 TL. Bu kadar aleni insanı salak yerine koyan bu arkadaşlardan herkesin haberdar olmasını istiyorum. Kendilerine bu fiyatın fazla olduğunu söylediğimde bir de bana parça fiyatlarını abartarak anlatması beni hepten kızdırdı. Arkadaşlar aklınızın bir köşesinde olsun. Herkes emeğinin karşılığını alsın ama bu kadar da insan salak yerine konulmaz. Parayı biz kolay mı kazanıyoruz ki böyle densizce ücret belirliyorsunuz. Kaldı ki kendim de iş olarak bu sektörde çalışıyorum.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Paşa Alanı, 3, 203. Sk., 10020 Balıkesir MerkezBalıkesir / Balıkesir

Seo-Banner