ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK

0
0
İşletme ID:631019

ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK

Firma Hakkında

ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK Firmamız İstanbul şehrinde Beykoz ilçesinde Ortaçeşme, Yalıköy Mh. Muhtarlığı, 34820 Beykoz/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ORTAÇEŞME ŞİFA ECZANE OPTİK firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 159 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Aslıhan ceylan
3 Aralık 2020 00:12:18

Merhaba Bugün özel bir hastanede yapmış olduğum muayene sonucu doktorumun yazmış olduğu reçeteye istinaden gitmiş bulunduğum eczanenize yeterli teşhis yazılmamış belirtilip bana ilaçları vermeyeceklerini bildirdiler. Bunun üzerine x eczaneye gittiğimde ise kendilerinin bildirmiş olduğu -sözde- yetersiz teşhis sebebini bildirmeden sorgusuz sualsiz ilaçlarımı teslim ettiler. Bu yapılan Böylesi zor bir süreçte işleri yokuşa sürmekten başka hiçbir şey değildir. insanlara gereksiz sebepler sunup ilaç teslim etmemek ne oluyor? Siz işinizi sıkı tebdirler ile yaptığınızı sanar iken diğer eczane bu ilaçları nasıl teslim edebiliyor?


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ortaçeşme, Yalıköy Mh. Muhtarlığı, 34820 Beykoz/İstanbulİstanbul / Beykoz

Seo-Banner