ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU

  • Konya / Karatay
  • 11 Nisan 2020
  • 338
0
0
İşletme ID:638987

ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU

Firma Hakkında

ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU Firmamız Konya şehrinde Karatay ilçesinde Kumköprü, Fetih Cd. No:317, 42020 Karatay/Konya adresinde bulunmaktadır.

ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ÖZEL KONYA BASARI SÜRÜCÜ KURSU firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 338 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Selma Çetin
13 Aralık 2020 02:12:11

Ben çok detaycı bi insanım başarı sürücü kursunun sloganı dikkatimi çekti "tercih başarı ise sonuç BAŞARI'' diyordu broşürde. oldukça iddialiydilar diğer kurslara nazaran . başvurdum iykide basvurmusum sloganın gerçekten hakkını veriyorlar. 2,3 kez dosya yakıp bu kursta tek seferde başarıyla sınav geçenleri bile duydum şahit oldum şahsen kendi arkadaşımda aynı şekilde oldu çünkü sınırsız eğitim veriyorlar allah razı olsun helalinden kazanmaya özen gösteriyorlar . Hocalarida oldukça elit kişiler güler yüzlü anlayışlı olmaları insana ayrı bir güven veriyor . Pandemi döneminde 3 ay derslerimiz aksadı malesef heryerde olduğu gibi eğitim yapılamıyordu.Ama sınavlara girdim çok şükür ikisinide geçtim şimdi ehliyetim cebimde bende profesyonel sürücüyüm artık..


64x64
Şükrü Durgun
10 Aralık 2020 10:12:57

Allah herkesin karsisina guleser hoca gibi hocalar çıkarsın işinde profosyonel tatlı dilli sabırlı herzaman motive eden hoca gibi değil bi abla kardeş senin için elinden gelenin en iyisini yapan can hocam iyiki varsın bugün bu sınavı g ectiysem tek seferde herşey senin sayende naif güzeller güzeli hocam herşey gönlünce olsun ordaki tüm hocalar çok kıymetli çok profesyonel işinde uzman unutmayın sonuç basariysa tercih basari ve basarinin bitanesi guleser otlu iyiki varsın sen gibi hocalar olduğu sürece sınav kazananamk imkansız seni cook seviyoruz


64x64
Sena Gürbüz
9 Aralık 2020 01:12:07

Öncelikle kurs sahibi Mustafa Bey kibar ve ilgili birisi. Kendisi her konuda bize yardımcı oldu. Ardından kendisine denk geldiğim için şanslı hissettiğim Fatma hocam.. Sadece sınava odaklı değil, günlük hayatta da hep kullanabileceğim bilgileri aşıladı. Kursa yazıldığımda araç kullanmayı biliyordum ama eksiklerim de vardı. Hepsini tek tek Fatma hocamla kapattık. Normalde sınav yaklaştıkça heyecanım artıyordu ama Fatma hocam "Heyecan yok" diye diye heyecanıma yenik düşmemi engelledi :) Sayesinde ilk sınavımda ehliyeti kazandım. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Kurs için genel olarak diyebileceğim tek bir şey var kayıt olduğunuz için pişman olmazsınız. Kayıt olurken de şüpheniz olmasın. Ders saati sınırlaması yok. En iyi avantajlardan birisi de kesinlikle bu. Kursta çalışan herkesin umarım yolları hep açık olur. Başarı sürücü kursu başarıyı hak eden bir kurs çünkü :))


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kumköprü, Fetih Cd. No:317, 42020 Karatay/KonyaKonya / Karatay

Seo-Banner