Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR

0
0
İşletme ID:639809

Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR

Firma Hakkında

Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR Firmamız Diyarbakır şehrinde Kayapınar ilçesinde Fırat Mah. Sipan Cad. Star Yapı F Blok Altı, 21070 Kayapınar adresinde bulunmaktadır.

Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Akyüzler Sürücü Kursu-DİYARBAKIR firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 225 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
melek su
17 Eylül 2020 18:38:09

ir arkadaş tavsiyesiyle önce B ehliyete kaydımı yaptım. Gerçekten olağanüstü bir samimiyet ve özveriyle yardımcı oldular. Daha sonra psikoteknik belgesi ve Src belgelerimi de Akyüzler Sürücü Kursu ve Psikoteknik merkezinden çıkardım. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Çünkü başta ne konuştuksa o şekilde herşey yürüdü, sonradan maddi bir sürprizle karşılaşmadım. Benim gibi hayatında ilk defa araç kullanan biri bile verdikleri direksiyon eğitimi ile İlk sınavdan geçerek aktif olarak aracımı kullanıyorum. tekrardan burada Akyüzler ailesine teşekkür ederim.


64x64
ahmet tunç
17 Eylül 2020 18:37:02

ursa yazıldığım günden beri sürekli ilgilenen ve başarılı olmamdan ziyade gerçekten bilinçli bir sürücü olmamı sağladıkları için tüm kurs hocalarıma teşekkür ederim.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Fırat Mah. Sipan Cad. Star Yapı F Blok Altı, 21070 KayapınarDiyarbakır / Kayapınar

Seo-Banner