Akbulutlar Grup Madencilik Yapı ve İnşaat

  • Sakarya / Akyazı
  • 11 Nisan 2020
  • 700
0
0
İşletme ID:640800

Firma Hakkında

Hakkımızda

1990 yıllarında Sakarya'da kurulan firmamız, çalışmalarına ilk olarak perakende satış ile ticaret hayatına başlamıştır. Daha sonraki zamanlarda ise üstün başarı ve hizmeti yakalayan firmamız, tavuk besicilerine ve sanayi alanlarında bulunan birçok fabrikalara toptan olarak kömür satışı yaparak, pazar payını büyük ölçüde yükseltmiştir. 2015 yılında inşaat şirketini de kurarak grup firması haline dönüşmüştür.

Bu sektörde Türkiye'yi hedef alan bir yapılandırmayla iş dünyasına giren firmamız, müşterilerine kömür sektörü alanında gelişmeleri de yakından takip ederek, işlerinde ilerlemeye ihtiyaç duyan kurumlara yıllardır hizmet sağlamaktadır. Kuruluşumuzdan bu yana tüm çalışan güzel yüzlü personellerimizle birlikte Türkiye’de saygın ve güvenilir firma olmayı başarmıştır.

 

Misyonumuz
Saygınlığını ve dürüstlüğünü işine adamış bir firma olarak, satış sonrası hizmetiyle sağladığı güvenirlilik, yüksek iş ahlakı ile müşterilerinin ilk tercihi olmak ve kendi alanında lider olmayı hedef haline getirmektir.

 

Vizyonumuz
Türkiye’de kömür pazarında kaliteli hizmeti ucuza sunup tatlı rekabet ortamında başarıyını en üst seyiyeye ulaştırıp, gelişen ve değişen çağa uygun olarak çevre kirliliğini minimum seviyede tutan ürünleri yaygın hale getirmektir.

Firma Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan olmak için yorum yap.

Harita Konumu ve Yol Tarifi

Ömercikler Mah. Yahyalı Cad. No: 32B Akyazı - SAKARYASakarya / Akyazı

Seo-Banner