Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri

0
0
İşletme ID:641212

Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri

Firma Hakkında

Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri Firmamız Gaziantep şehrinde Şehitkamil ilçesinde Batıkent, 27560 Şehitkamil/Gaziantep adresinde bulunmaktadır.

Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Hizmet27 Turizm - Gaziantep Mersin Servisleri firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 258 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Selma Kocagün
26 Haziran 2021 09:06:10

Dün akşam aradım yer ayırttım saat sabah 6 da hazır olun denildi fakat sabah gelmediler.. Aradığımda kayıtta yoksunuz denildi. Bu nasıl bir çalışma şeklidir yetişmem gereken çok önemli bir toplantıya katılamadım bu yüzden. Otırtmuşlar bir çocuk işi bilmiyor randevu verdiği yolcuyu unutuyor berbat bir çalışma şekli. Madem beceremiyorsunuz işi bir işi nasıl yapılması gerekiyorsa ona göre eğitimli birimi oturtun o telefonun başına. Böyle bir rezalet görmedim. Hizmet tur çok berbat bir çalışma şekli var. Hiç tavsiye etmem kesinlikle bu şirketle yolculuk yapmayın benim için çok kalitesiz.. Herkese de bu şekilde anlatacağım. Yazıklar olsun


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Batıkent, 27560 Şehitkamil/GaziantepGaziantep / Şehitkamil

Seo-Banner