Bilecik Yasemin Kız Öğrenci Apartı

Vitrin Firma
  • Bilecik / Bilecik
  • 11 Nisan 2020
  • 7142
0
0
İşletme ID:642207

Firma Hakkında

      Üniversiteyi kazandınız, hiç bilmediğiniz bir şehirde, belkide evinizden çok uzakta, artık yeni eviniz olacak Öğrenci Apartlarında veya Özel Yurtlarda konaklayarak, yeni bir yaşama başlayacağınız için korkmayın!
Bilecik Üniversitesinde okuyup, Bilecik Özel Yurtlarında konaklayarak, yeni keşfedeceğiniz bir şehirde yaşamanın zorluğu ve Özgürlüğün tadı veya kültürel zenginliği, toplu yaşama merhaba dediğiniz, öğrenci yurtlarında edineceğiniz oda arkadaşlıkları, genç yaşınızda kuracağınız çok sağlam dostluklar, vizyonunuza ve yaşamınıza önemli katkılar sağlayabilir.
      Eğitim hayatınızda, başarının en önemli Kriterlerinden biride sağlıklı, sorunsuz ve huzurlu bir ortamda barınmanızdır, doğal ihtiyaçların problemsiz karşılanabildiği, , odalarda 24 saat Kaloriferi, sıcak suyu sıkıntılı olmayan banyoları, sağlıklı interneti olan, huzurlu bir yaşam süreceĞiniz, hijyene ve can güvenliğine önem veren, GSB den ruhsatlandırılmış ve periyodik olarak Bilecik GSB İl Müdürlüğü Müfettişlerince denetlenen YASEMİN KIZ PANSİYON’u kız öğrencileri için ideal bir seçimdir .
     Öğrenci yurtları pansiyonlar ve apartların, öğrenci barındırabilmesi için Gençlik Spor Bakanlığından RUHSAT alması gerekir. Bakanlıktan Öğrenci barındırma Ruhsatı almamış olan binalarda yasal barınma hizmeti verilmediğinden dolayı, Vaadedilen hizmet, Can ve Mal güvenliğiniz ile ilgili yaşanabilecek olumsuz durumlarda, öğrenci yasal haklarını koruyamayarak mağdur kalabilir, nitekim pansiyonumuz gerekli tüm mevzuatlara uygun şekildedir .

    HİZMETLERİMİZ

ODA KONAKLAMA HİZMETİ

TÜM DAİRELERİMİZDE ELEKTRİK ,SU , DOĞALGAZ VE İNTERNET HİZMETİ VERİLMEKTEDİR . KONAKLAMA ÜCRETİNE DAHİLDİR .

DAİRELERİMİZ SON KALİTE,GÜVENLİKLİ ÇELİK KAPILARI MEVCUTTUR .
KİŞİYE ÖZEL BAZALI ORTOBEDİK YATAK
KİŞİYE ÖZEL DOLAP
HER ODADA TELEVİZYON
DAİRELERDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNE AİT ÇALIŞMA ALANLARI MEVCUT
TÜM DAİRELERİMİZİN KENDİNE AİT MUTFAĞI BULUNMAKTADIR ,GEREKLİ BEYAZ EŞYALAR MEVCUTTUR 
TÜM DAİRELERİMİZDE TUVALET VE BANYO MEVCUTTUR .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZN SPOR YAPABİLECİEKLERİ SALONUMUZ MEVCUTTUR.

 

 

 

   

AÇIK VE KAPALI OLMAK ÜZERE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN 3 BÖLÜMDEN OLUŞAN TERASIMIZ MEVCUTTUR TERASIMIZDA 2 ADET TELEVİZYON VE PROJEKSİYON CİHAZI MEVCUT OLUP YEMEK YAPABİLECEKLERİ ALANDA VARDIR 

 

 

 

 

 

 

 

   

ÖĞRENCİLERİMİZN SAĞLIĞI VE HİJJENİ İÇİN TEMİZLİK HİZMETİMİZ MEVCUT OLUP DAİRE İÇİ HİZMET VERİLMEKTEDİR .

 

 

 

 

 

 

 

  

ÇAMAŞIHANE VE ÜTÜ HİZMETİ VERİLMEKTEDİR 

 

 

 

 

 

 

   

TERAS DAHİL OLAMAK ÜZERE TÜM DAİRELERİMİZİM KENDİNE AİT İNTERNETİ MEVCUTTUR .

 

 

 

 

 

    

PANSİYONUMUZ 7/24 İÇ VE DIŞ OLMAK ÜZERE KAMERA İLE İZLENMEKTEDİR .(DAİRE İÇLERİ HARİÇ) TÜM KAT ARALARINDA KAMERA MEVCUTTUR .GÜVENLİK GÖREVLİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ İÇİN GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİNİ TAKİP EDEREK AİLELERİMİZ BİLGİ VERMEKTEDİR .

 

 

 

 

 

 

 

 

   

VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERE ULAŞABİLİR VE DESTEK ALABİLİR .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizi Takip Edin: YASEMİN KIZ PANSİYONUNA  ilişkin güncel haberler için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.     WHATSAPP : 0552 346 58 11  INSTAGRAM : yaseminkizpansiyon

 

 

Öneri , teşekkür ve eleştirilerinizi karşılamaya dikkat ediyoruz. Temel aldığımız değerlerimizi görüşleriniz sayesinde oluşturuyoruz. Her bir başvurunuz titizlikle incelenerek, sizlere daha iyi hizmet sunmak için sürdürdüğümüz çalışmalarda bizlere ışık tutacaktır.

 

 

 

 

 

Firma Yorumları

64x64
Kader
20 Ağustos 2021 20:08:31

3 yıldır bu aparttayım çok memnunum. Sıcak suyu asla kesilmiyor kışın soğuk oldu derdi yaşanmıyor. Her öğrenciye özel ilgi veriliyor en ufak arızada hemen ilgileniyorlar. Her konuda hem çok konforlu hemde Bi o kadar lüks dairelere sahipler kendi evim gibi rahat Bi ortam mutlaka tavsiye ederim.


Seo-Banner