Kraliçe gümüş takı piercing tattoo

0
0
İşletme ID:648251

Kraliçe gümüş takı piercing tattoo

Firma Hakkında

Kraliçe gümüş takı piercing tattoo Firmamız İstanbul şehrinde Avcılar ilçesinde Merkez, Marmara Cd. No:20, 34310 Avcılar/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Kraliçe gümüş takı piercing tattoo Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kraliçe gümüş takı piercing tattoo Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kraliçe gümüş takı piercing tattoo firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kraliçe gümüş takı piercing tattoo firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 224 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Fatma
17 Mart 2021 13:03:52

1 puan bile fazla kaş piercingi taktırdım delik yerini fazla tutup piercingi kısa tutunca da üstteki topun baskısıyla da delik büyüdü piercingin topu içeri girdi kraliçe tattoo ya geldiğimizde orada sorumlu olan kişinin takmadığını orda gelişigüzel bir kişiye taktırdığını anladık takan kişiyiyle görüşmek istediğimi söyledim bir isim bile veremedi belli ki eli iğne tutan oraya gelip piercing takıyor


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Merkez, Marmara Cd. No:20, 34310 Avcılar/İstanbulİstanbul / Avcılar

Seo-Banner