Kurtuluş Döviz

0
0
İşletme ID:673579

Kurtuluş Döviz

Firma Hakkında

Kurtuluş Döviz Firmamız Kocaeli şehrinde ilçesinde Kuzey, No:1, Cahit Zarifoğlu Cd., 41780 Körfez/Kocaeli adresinde bulunmaktadır.

Kurtuluş Döviz Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Kurtuluş Döviz Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Kurtuluş Döviz firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kurtuluş Döviz firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 11 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 313 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Aydın İNAL
25 Eylül 2020 15:35:07

Eşim 24 Eylül 2020 tarihinde kocaeli Körfez tutunciftlikte bulunan kurtuluş kuyumcudan 1 Gr. Lık olmadığın dan sonra bozdurulmak üzere 5 grlik. Külçe altın aldı. Eşimin işi oldugundan 1 Gr lık altın almak için gittiğimde kasadaki eleman 1 gr.lığa çevrilirken fark ücreti alacaklarını söyledi.2 kişi çalıştıklarını size Mustafa böyle vermiştir. Dedi şimdi bütün kuyumcular fark almazken körfezin en büyük kuyumcu sunun fark alması hatta fiyatları tavirlarin kişiden kişiye değişmesi esnafliga yakisir mi en ufak şeyden nasıl carpariz hesabı yapan bu şirketten bir şey alırken lütfen dikkat edin yazdırma dan bir şey almayın.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kuzey, No:1, Cahit Zarifoğlu Cd., 41780 Körfez/KocaeliKocaeli /

Seo-Banner