Sürat Kargo - Battalgazi

0
0
İşletme ID:686589

Sürat Kargo - Battalgazi

Firma Hakkında

Sürat Kargo - Battalgazi Firmamız Eskişehir şehrinde Tepebaşı ilçesinde Cumhuriye, No:, İşbulma Sk. No:33, 26130 Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunmaktadır.

Sürat Kargo - Battalgazi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Sürat Kargo - Battalgazi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Sürat Kargo - Battalgazi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Sürat Kargo - Battalgazi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 12 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 203 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Uğur ILDAŞ
10 Mayıs 2021 04:05:11

Trendyol Anlaşmalı Kargom 1 desi olmasına rağmen ki daha önce de 1 desi ile gönderimi gerçekleştirdiğim kargomu 2 desi yazdılar bunu da saçma saban bi şekilde lans edip haklı çıkmaya çalıştılar. Ayıp ettiler ki gidip siz bir hata yaptıklarını söyledim hatta başka şubeye gidip hata yaptıklarını teyit ettim ama üslupları ve tutumları hiç hoş olmadı. Google yorumlarını okumama rağmen ben şans verdim ama bazen yorumları dikkatte almak gerekiyormuş. Bunu okuyan arkadaşlar dikkatte alırlar ve sıkı takip yaparlarsa anlarlar. (sadece battalgazi şubesinden bahsediyorum)


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cumhuriye, No:, İşbulma Sk. No:33, 26130 Tepebaşı/EskişehirEskişehir / Tepebaşı

Seo-Banner