Deka Elektronik

0
0
İşletme ID:693980

Deka Elektronik

Firma Hakkında

Deka Elektronik Firmamız İstanbul şehrinde Beylikdüzü ilçesinde Mustafa Kurtoğlu Cad., Beylikdüzü Org. San.Bölgesi Bakır Ve Pirinç San.Sit. No:35, 34520 Beylikdüzü/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Deka Elektronik Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Deka Elektronik Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Deka Elektronik firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Deka Elektronik firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 12 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 1315 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Talat kılıç
4 Mayıs 2021 14:05:21

DEKA ELEKTRONİK İNTERNET ADRESİ DOĞRU DÜZGÜN ÇALIŞMIYOR,NASIL İŞ YAPABİLİRİZ Kİ ? BÖYLE BİR FİRMANIN WEB SİTESİ BU DURUMDA OLMAMALI...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Mustafa Kurtoğlu Cad., Beylikdüzü Org. San.Bölgesi Bakır Ve Pirinç San.Sit. No:35, 34520 Beylikdüzü/İstanbulİstanbul / Beylikdüzü

Seo-Banner