Malatya Sırma Nakliyat

  • Malatya / Battalgazi
  • 13 Nisan 2020
  • 278
0
0
İşletme ID:709418

Malatya Sırma Nakliyat

Firma Hakkında

Malatya Sırma Nakliyat Firmamız Malatya şehrinde Battalgazi ilçesinde Alaca Kapı Mah, Ahmet Yesevi Cd. No:13, 44210 Battalgazi/Malatya adresinde bulunmaktadır.

Malatya Sırma Nakliyat Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Malatya Sırma Nakliyat Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Malatya Sırma Nakliyat firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Malatya Sırma Nakliyat firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Tuba Aydın
7 Haziran 2021 10:06:10

Merhaba, Sırma Nakliyat; Evden eve taşıma hizmetinde hızlı ve ekonomik yönüyle ayrı beğendiğimiz, aynı gün (burası önemli;) aramamıza rağmen, profesyonel ekibiyle- sanki daha önce planlanmış gibi düzen içinde birlikte sergilediği etkin performansını ayrı takdir ettiğim ve müteşekkir olduğum seçkin, güvenilir ve konforunuzu düşünen ender firmalardan biri.(oturup izliyorsunuz sadece;) Taşınmak hiç bu kadar sorunsuz ve kolay olmamıştı! dedirtti. Ellerine sağlık.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Alaca Kapı Mah, Ahmet Yesevi Cd. No:13, 44210 Battalgazi/MalatyaMalatya / Battalgazi

Seo-Banner