MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği

0
0
İşletme ID:713536

MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği

Firma Hakkında

MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği Firmamız Erzurum şehrinde ilçesinde Eryaman, Şeyh Şamil mahallesi 160. sokak 17349 Ada C2/9 Blok No: 7/1-A, 06824 Etimesgut adresinde bulunmaktadır.

MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

MSK GLOBAL Lojistik Dış Ticaret Gümrük Müşavirliği firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 525 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Atalay Seker
5 Mart 2022 11:03:26

Firma ile ilgili tarafsız yazmaya çalışıcam. Yorumlarda milletin 5er yıldız atmalarına bakmıyorum muhtemelen çoğunu kendileri uydurdu. Patronları sinan ile pek muhattap olmadım, tanımamda. Dürüst geçinmeye çalışan biri ama değil. Yanında çalışan hakan ise firma çıkarları en üst seviyede tuturak müşteriye dayatılabilecek her türlü dayatmaları yaparak, hatta fırça basacak, yetmezse kapı bile gösterecek kadar cesaretli bir arkadaş Kendileriyle 5-6 ay kadar istanbul/paris arası çalıştım. İlk başta fiyatları piyasa ortamalasıydı. Başladıktan daha sonra her yükleme (toplam 4 veya 5 yükleme yaptık) çeşitli bahaneler öne sürerek fiyatları yükselttiler. En son 1 kapak + 1 metre için 2700€lu rakamlara kadar çıkarmaya kalktıklarında yeter diyip ilişiği kestim. Kapak başına 6ton (ilk kapak hariç) alabiliyorken (patronları sinan görsel olarak tır'a yapılacak yükleme ile ilgili whatsapp'dan görsel iletmiştir) bana 4,5 ton'dan fazla yükleme yapamazsın diyip mali dağıttırıp daha geniş alana yaydırarak belliki amaçları 300-500€ daha ne koparırım derdine düştüler ki başardılarda.. Yükleme ile ilgili görseli ilişiğimiz kesildikten sonra arşivdeki fotoğraflardan buldum ama iş işten geçmiş zaten. Firma parsiyel çalıştığını unutmuş rezervasyon yaparken illaki bi ölçü vermen gerekiyor dayatması 10 numara dolandırıcılık örneği. Şöyle ki 1 kapak istiyorum diyorsunuz. ola ki 1 kapağı 1 metre aşmışsanız ayvayı yediniz. 1 metreyi normalın çok dışında bi fiyat yansıtması yaparlar çünkü başka bir müşteriye engel oluyormuşuz. Tam tersi bi durum olduğunu varsayalım 1 kapak rezervasyon yaptınız ama yarım kapak yükleme oldu o zamanda biz aracımızı size göre rezerve yaptık başka müşteriye yeri satabilirdik bahanesiyle yine tam kapak fiyat yansıtması yapılmıştır. Bildiğin sahtekar bunlar ya neyseeeee... ne yaparsanız yapın bu firma haklı, müşteri olarak biz haksız. Müşteri olarak ben iyiyim bunlar kötü demiyorum illaki bizimde hatalarımız olmuştur ama hatalarımız kimseye zarar vermedi bunların yaptıkları ise görmemezlikten gelinecek şeyler değil. Ticari ilişiği keseli 3 aydan fazla oldu yaptıklarının çoğunu unuttum bile. Neyse yazdıklarımın tamamını kanıtlayacak görsel, mesaj bilgisi mevcuttur. Firma yazdıklarımın doğru olmadığını iddaa edecek olursa her türlü kanıtlatım. Mail adresim: fisani@gmail.com


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Eryaman, Şeyh Şamil mahallesi 160. sokak 17349 Ada C2/9 Blok No: 7/1-A, 06824 EtimesgutErzurum /

Seo-Banner