GÖKAY MERDİVEN

0
0
İşletme ID:715926

GÖKAY MERDİVEN

Firma Hakkında

GÖKAY MERDİVEN Firmamız İstanbul şehrinde Silivri ilçesinde Selimpaşa Mah.Ortakoy Cad b12.71 y13, 34590 Silivri/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

GÖKAY MERDİVEN Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

GÖKAY MERDİVEN Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek GÖKAY MERDİVEN firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

GÖKAY MERDİVEN firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 255 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
TUĞBA
17 Ekim 2020 21:18:22

1.5 ay önce 2 katlı evimizin merdiveni için anlaştık. 25 güne her şeyin hazır olacağını, istediğimizde montaj yapacağını söyledi. montaj yapması gereken sürenin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen bizi günlerdir oyalıyor, montajımızı yapmıyor. aramalarımızı açmıyor, sürekli tarihi erteliyor.. merdiven yüzünden evimize taşınamıyoruz. buna aldırış bile etmiyor. kesinlikle uzak durulması gereken bir firma . profesyonellik sıfır.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Selimpaşa Mah.Ortakoy Cad b12.71 y13, 34590 Silivri/İstanbulİstanbul / Silivri

Seo-Banner