Afnet Otomotiv

0
0
İşletme ID:716602

Afnet Otomotiv

Firma Hakkında

Afnet Otomotiv Firmamız Afyonkarahisar şehrinde Afyonkarahisar ilçesinde Cumhuriyet, Mehmet Divani Cd. No:34, 03140 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar adresinde bulunmaktadır.

Afnet Otomotiv Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Afnet Otomotiv Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Afnet Otomotiv firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Afnet Otomotiv firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 338 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
ASLI03
23 Mayıs 2021 03:05:39

YORUM YAPMAYA DEĞMEZ!-----YORUMSUZZZ!-----


64x64
Ocağını_yaktığın_bir_garip
6 Mayıs 2021 02:05:25

Kesinlikle bulaşmayın!Benim ocağım yandı, başka garibanların ocağı yanmasın!Bu adı Ebu Bekir denen sahısdan bi araba satın aldım(Ebu Bekir'in anlamı ne demek Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)'in en yakın arkadaşı Sıddık güvenilir insan demek!Güvendik buna esnaf dedik, yeri var dedik!) iki yakam bi araya gelmedi!Bi kaç ay içinde abartmıyorum evin ekonomisi darma dağın oldu! Arabanın arızası hiç bitmiyor! Güvenilir, dürüst esnafsan sattığın malın arkasında durursun!Eksiklerini söylersin!Söylenecek çok söz var ama kelime yetmez!O şahsı Allah'a havale ediyorum ! Başına bi sıkıntı gelirse bu şahsın benim gibi garibanların elindeki üç-beş kuruşu çarptığı an hep aklına gelsin!Alma mazlum ahını çıkar aheste aheste !Aldığı paranın hayrını göremez inşallah!Yorumlar kısmında kendisine 5 yıldız falan verenlere inanmayın!Kendi adamı olmadığı ne malum!Ateş düştüğü yeri yakar!Siz bana sorun!Bi arabadan bu kadar mı tiksinti gelir? Arabaya binmeye korkar oldum....


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Cumhuriyet, Mehmet Divani Cd. No:34, 03140 Afyonkarahisar Merkez/AfyonkarahisarAfyonkarahisar / Afyonkarahisar

Seo-Banner