Yıldızpark Dinlenme Tesisleri

0
0
İşletme ID:728961

Yıldızpark Dinlenme Tesisleri

Firma Hakkında

Yıldızpark Dinlenme Tesisleri Firmamız Kırıkkale şehrinde Kırıkkale ilçesinde Kırıkkale, 71100 Delice/Kırıkkale adresinde bulunmaktadır.

Yıldızpark Dinlenme Tesisleri Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Yıldızpark Dinlenme Tesisleri Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Yıldızpark Dinlenme Tesisleri firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Yıldızpark Dinlenme Tesisleri firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 254 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Nese bakay
20 Ağustos 2021 04:08:11

Kahvalti siparisi verdim.patates kizartmasi yenecek gibi degil yanmış tereyagi kapali ambalajda küflenmis.gorevliye sikayetimi dile getirdigimde bana dünden kalan kahvalti oldugunu söyledi 24 tl odeme yaptim.müsteri memnuniyeti bu kadar umurunuzda demekki verdiginiz hizmet sıfır


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Kırıkkale, 71100 Delice/KırıkkaleKırıkkale / Kırıkkale

Seo-Banner