Dalgıç Köy Kahvaltısı

0
0
İşletme ID:739941

Dalgıç Köy Kahvaltısı

Firma Hakkında

Dalgıç Köy Kahvaltısı Firmamız Çanakkale şehrinde ilçesinde adresinde bulunmaktadır.

Dalgıç Köy Kahvaltısı Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Dalgıç Köy Kahvaltısı Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Dalgıç Köy Kahvaltısı firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Dalgıç Köy Kahvaltısı firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 13 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 372 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Dilara Fırat
23 Temmuz 2021 14:07:04

Gittiğim en kötü servisi olan kahvaltıcı 3 arkadaş gidip oturduk ve sipariş verdik ve 1 den fazla bekledik ha geldi ha gelecek diye bekleyip durduk her kendimizi hatırlattığımız da hemen gelecek Kahvaltınız dendi fakat insanı kötü hissettiren bizden sonra gelen insanlara servis açılması bizim istediğimiz bir su bile getirilmedi böyle rezalet gerçekten daha önce yaşamadım hoş genel bi durum gibi görünüyor bizim gibi bir masa daha aynı şikayetle kalktı en sonunda bi şey yemeden su bile içmeden mekandan kalktık ve kalkarken söylediğimizde bi kusura bakmayın bile denmedi insana saygı sıfır olan bu yere gitmemenizi öneririm.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Çanakkale /

Seo-Banner