Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi

0
0
İşletme ID:742151

Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi

Firma Hakkında

Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi Firmamız İstanbul şehrinde Başakşehir ilçesinde basak mahallesi mevlana celaleddin rumi caddesi istanbul çarşı kat:1 / 24, 34480 Başakşehir adresinde bulunmaktadır.

Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Life Kombi Klima Tamiri Teknik Servisi firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 14 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 401 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Kagan guzel
6 Nisan 2021 01:04:46

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Arızalı parçaları değiştireceğiz deyip insanların paralarını alıyorlar. Birde parça değişmeyip milleti kandırıyorlar. Kombiye zarar verdikleride cabası


Harita Konumu ve Yol Tarifi

basak mahallesi mevlana celaleddin rumi caddesi istanbul çarşı kat:1 / 24, 34480 Başakşehirİstanbul / Başakşehir

Seo-Banner