Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği

0
0
İşletme ID:742432

Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bak

Firma Hakkında

Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği Firmamız İstanbul şehrinde Ümraniye ilçesinde Altınşehir, Menderes Sk. No:56, 34773 Ümraniye/İstanbul adresinde bulunmaktadır.

Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Doğru Tamir,Kombi Servisi,Demirdöküm Kombi servisi,Kombi Bakımı,Kombi Temizliği firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 14 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 679 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Mustafa kuşcu
11 Ekim 2021 21:10:55

Bu kadar hızlı ve bukadar samimi bir firma daha görmedim bünyesinde 35 kişi çalıştıran kombiyi takip ben evde yokum eşime ödemesini bile sormayan işlerini bitirince beni arayıp biz işimizi bitirdik diyen ödemeyi neredeyse hiç konuşmayan bir firma daha görmedim kendilerine çok teşekkür ederim ellerinize ve tüm çalışan arkadaşlarınizin emeğine sağlık çok nazik ve bir o kadarda kibar insanlar tebrikler...


Harita Konumu ve Yol Tarifi

Altınşehir, Menderes Sk. No:56, 34773 Ümraniye/İstanbulİstanbul / Ümraniye

Seo-Banner