ATAKAN BEY ECZANESİ

  • Samsun / İlkadım
  • 14 Nisan 2020
  • 365
0
0
İşletme ID:745689

ATAKAN BEY ECZANESİ

Firma Hakkında

ATAKAN BEY ECZANESİ Firmamız Samsun şehrinde İlkadım ilçesinde İstasyon, İstasyon Buyuk Anadolu Hastanesi acil karşısı, Cumhuriyet Cd. no:130/1, 55070 İlkadım/Samsun adresinde bulunmaktadır.

ATAKAN BEY ECZANESİ Sektör_Adi sektöründe hizmet vermektedir.

ATAKAN BEY ECZANESİ Firmamıza sayfa üzerinden mesaj gönderebilir, yorumlarınızı bu sayfa aracılığı ile iletebilir ve firmamız hakkındaki şikayetlerinizi yazabilirsiniz. Sms ile firmamızı istediğiniz kişiye göndererek ATAKAN BEY ECZANESİ firmamızı beğenebilir ve firmamız hakkında gelişmeleri takip edebilirsiniz.

ATAKAN BEY ECZANESİ firmamıza sayfamızda yer alan iletişim bilgileri aracılığıyla telefon ile ulaşabilir aşağıda yer alan Yol tarifi aracılığı ile konumumuza erişebilirsiniz.

Firmamız bu sayfaya 14 Nisan 2020 itibariyle eklenerek internetten bulunmasını kolaylaştırılarak 365 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.

Firmamızı aradığınızda bu sayfadan ulaştığınızı belirterek bu sayfa ile daha fazla ilgilenmemizi tavsiye edebilirsiniz.

Firma Yorumları

64x64
Hüseyin GÜLTEKİN
22 Haziran 2021 23:06:00

Merhaba arkadaşlar , yaptığım yorum kimler tarafından okunuyor olur bilmiyorum ama okunur veya okunmaz fakat bu Atakan Bey Efsanesini çalışmaktan geri koymaz diye düşünüyorum . Bu nasıl bir azim , bu nasıl bir hizmet aşkı anlamakta zorlanıyorum hele çalışan personeli böyle hizmet için uğraşırken görünce bunu yapmak sadece para pul işi olamaz dersiniz ve aşk işi olduğuna kanaat getirirsiniz. Sabah kahvaltısı esnasında mesaj düşer şu ilaçlar bitmiş olması lazım gelip alabilir misiniz. Siz belki ilacın bittiğini veya bitmek üzere olduğunu gelen mesaj sayesinde öğreniyorsunuz. Ayrıca sağolsunlar bir Eczaneden öte iyi ve güzel dostlar sağolsunlar. Benim ve hastalarım ile ilgilenen Furkan Bey ve özellikle Aysel Hanıma müteşekkirim sağolsun varolsunlar. Onları çooooook seviyorum. Sizde gelin görün benimle aynı fikirde olacaksınız emiiiiiin olun.


Harita Konumu ve Yol Tarifi

İstasyon, İstasyon Buyuk Anadolu Hastanesi acil karşısı, Cumhuriyet Cd. no:130/1, 55070 İlkadım/SamsunSamsun / İlkadım

Seo-Banner